NESS NETTBUTIKK

  • Logo Motorsyklisten
    Logo Motorsyklisten
  • https://www.offshorecrew.no/
  • Sørlandschips
  • Sørlandschips
  • Tenzi 2024

Siste nytt i enduroserien

Tenzi 2024

Tenzi ny samarbeidspartner 2024

Vi har gleden av å informere at vi har inngått et samarbeid med Tenzi Norge. Alle NESS-følgere og besøkende får 10 % rabatt på alle varer hos www.tenzi.no samt at vi får cashback som hjelper oss å arrangere og utvikle våre løp. Bruk rabattkode: NESS24

Sesongen 2024

NESS avslutter året med gode nyheter! Etter Motorsportkonferansen er det allerede klart at det blir en sterk sesong i 2024 også! Løpene fra i fjor er med og vi har allerede datoene klare! Sesongen 2024 kommer til å bli den beste så langt! 2024 sesongen NESS 1 Rudskogen Grand Prix…

Alle episodene fra NESS-TV

Har du fått med deg alle episodene fra NESS-TV for 2023? Du finner alle godbitene på vår Youtubekanal! Lik og del gjerne med andre enduroglade!

Endelig tabell NESS 2023

Da er siste løpet kjørt og alle har hatt mulighet til å samle poeng. Lurer du også på hvor du endte på tabellen i årets NESS-serie? En spennende serie er over, mange har lagt ned utallige timer i trening og forberedelser til hvert enkelt av NESS-løpene. Alle har kjempet i…

Les flere nyheter

Enduroserie for alle​

Norsk Enduro Superserie (NESS) en enduroserie for både bredde- og eliteutøvere, men med hovedfokus på bredde og rekruttering. Her gis alle muligheten til å ha det gøy med enduro. Denne serien er et lavterskelformat for å hjelpe arrangører og utøvere til å samles om å skape enduroglede for folket.

NESS er en serie som kombinerer flere av Norges mest veletablerte og godt støttede enduro-arrangementer. Serien kan inkludere flere forskjellige typer format slik som cross-country og etappe, enkle og ekstreme løyper. Alle arrangementene vil beholde sin unike måte å arrangere på, og med et felles klasse- og poengsystem som gjelder for alle løpene kan man kåre en vinner av serien ved sesongens slutt.

Del interessen

Deltakelse i NESS-serien gir deg mulighet til å treffe andre med samme interesse! ​

Spennende ​

Konkurrer mot deg selv eller dine venner. ​Du kan til og med konkurrere med norgeseliten!

Enduroglede​

Det er stor glede i å dele en lidenskap. Morsomme situasjoner er garantert!

Gi gass!​

Du får mulighet til å gi gass! BRAAP!

Løpene 2023

Vi samler de spennende løpene i Norge

Vi samler de mest spennede løpene i Norge!
Løpenes format, arrangørene og ikke minst stedenes mangfoldige natur gir svært forskjellige rammer for din løpsopplevelse! Her får du nye utfordringer for hvert løp! Følg med her på siden for mer informasjon gjennom sesongen.

NESS 2023

Årets breddearrangør 2021 og 2022
Årets breddearrangør 2021 og 2022

Hva sier de som har deltatt før?

Vi har spurt noen av deltakerne fra tidligere års løp om hva som kjennetegner NESS-serien og hvorfor de liker å delta.

Lett å finne informasjon!

Setter stor pris på tilretteleggingen fra NESS. For første gang har det vært lett å finne informasjon om terminliste og løpsinformasjon.

et knallbra opplegg!

NESS har blitt et knallbra opplegg både for barn og voksne! Akkurat dette enduronorge trengte. Fornuftig pris på startkontingent, sponsorer som kommer med gaver til startnr, lodd. Og ikke minst en knallbra hjemmeside som er lett å forstå.

Trekker mye folk!

Jeg tror at grunnen til at Ness løpene drar mye folk er rett og slett for at flere av rundene kjøres i «ukjent» terreng. Tiurleiken og KGN er åpent en gang i året og byr på spenning da man ikke vet hva man går til. Førstnevnte er også et meget bra arrangement med tanke på det som skjer rundt.

To tomler opp!

To tomler opp for NESS, men det er kun fordi jeg ikke har flere!

Deltakelse i NESS på 1-2-3

1

Utstyr og form

Sørg for at både kropp, hode og maskin er forberedt.

2

Lisens

Lisens, startnummer og deltakeravgift må være klart.

3

Pallplassering​

Selv om de to foregående punktene er oppfylt er det ikke sikkert at dette punktet er innen rekkevidde … en må også ha et snev av hell med seg. Gøy blir det uansett

Meld deg på

neste løp nå!

Hvorfor utsette det uunngåelige? Du vet at du har lyst og er klar for å kjempe mot de andre førerne! Du har lagt ned et godt grunnlag for å vise at du, nettopp du, er den som vil mer enn de andre. Spar både deg og arrangørene for usikkerheten og tvilen ved å utsette påmeldingen. Meld deg på i dag!

Årets breddearrangør 2021 og 2022