Enduroserie for alle​

Norsk Enduro Superserie (NESS) en enduroserie for både bredde- og eliteutøvere, men med hovedfokus på bredde og rekruttering. Her gis alle muligheten til å ha det gøy med enduro. Denne serien er et lavterskelformat for å hjelpe arrangører og utøvere til å samles om å skape enduroglede for folket.

NESS er klubbuavhengig og drives av tilskudd fra arrangørklubbene og sponsorer for serien.

NESS er en serie som kombinerer flere av Norges mest veletablerte og godt støttede enduro-arrangementer. Serien kan inkludere flere forskjellige typer format slik som cross-country og etappe, enkle og ekstreme løyper. Alle arrangementene vil beholde sin unike måte å arrangere på, og med et felles klasse- og poengsystem som gjelder for alle løpene kan man kåre en vinner av serien ved sesongens slutt.

Siste nytt

Resultater NESS 1 Rudskogen Grand Prix

Det ble et fantastisk arrangement på Rudskogen i helgen! Vi takker Borg MCK for en strålende gjennomført første runde i NESS-serien! Resultater fra løpet finner du her Vi gleder oss allerede til neste løp Tiurleiken 17. august!

Enduroens helter inntar Rudskogen – Er du klar for NESS-festen?

Hjelmer på, stram wire og gjørme i ansiktet! Enduro-sesongen er i gang og NESS (Norsk Enduro Superserie) braker løs med et forrykende løp på Rudskogen allerede 11. mai. Er du klar for å teste dine ferdigheter i den krevende cross-country-løypa og kjenne adrenalinet pumpe i årene? NESS – enduro for…

Påmelding åpnet

Nå er påmeldinger til årets sesong åpnet. Meld deg på i dag! Nye klasser I år introduserer vi to nye klasser i serien. Elektrisk og Adventure. Elektrisk skal få bryne seg på full løype og kjøretid, mens Adventure får en litt bedre tilpasset løype med kortere kjøretid. Dette kan variere…
Tenzi 2024

Tenzi ny samarbeidspartner 2024

Vi har gleden av å informere at vi har inngått et samarbeid med Tenzi Norge. Alle NESS-følgere og besøkende får 10 % rabatt på alle varer hos www.tenzi.no samt at vi får cashback som hjelper oss å arrangere og utvikle våre løp. Bruk rabattkode: NESS24

Les flere nyheter

Løpene 2021

Vi samler de spennende løpene i Norge

Vi samler de mest spennede løpene i Norge!
Løpenes format, arrangørene og ikke minst stedenes mangfoldige natur gir svært forskjellige rammer for din løpsopplevelse! Her får du nye utfordringer for hvert løp! Følg med her på siden for mer informasjon gjennom sesongen.

NESS 2022

2019

2020

2021

2022

Hva sier de som har deltatt før?

Vi har spurt noen av deltakerne fra tidligere års løp om hva som kjennetegner NESS-serien og hvorfor de liker å delta.

Lett å finne informasjon!

Setter stor pris på tilretteleggingen fra NESS. For første gang har det vært lett å finne informasjon om terminliste og løpsinformasjon.

et knallbra opplegg!

NESS har blitt et knallbra opplegg både for barn og voksne! Akkurat dette enduronorge trengte. Fornuftig pris på startkontingent, sponsorer som kommer med gaver til startnr, lodd. Og ikke minst en knallbra hjemmeside som er lett å forstå.

Trekker mye folk!

Jeg tror at grunnen til at Ness løpene drar mye folk er rett og slett for at flere av rundene kjøres i «ukjent» terreng. Tiurleiken og KGN er åpent en gang i året og byr på spenning da man ikke vet hva man går til. Førstnevnte er også et meget bra arrangement med tanke på det som skjer rundt.

To tomler opp!

To tomler opp for NESS, men det er kun fordi jeg ikke har flere!

Deltakelse i NESS på 1-2-3

1

Utstyr og form

Sørg for at både kropp, hode og maskin er forberedt.

2

Lisens

Lisens, startnummer og deltakeravgift må være klart.

3

Pallplassering​

Selv om de to foregående punktene er oppfylt er det ikke sikkert at dette punktet er innen rekkevidde … en må også ha et snev av hell med seg. Gøy blir det uansett

Meld deg På

neste løp nå!

Hvorfor utsette det uunngåelige? Du vet at du har lyst og er klar for å kjempe mot de andre førerne! Du har lagt ned et godt grunnlag for å vise at du, nettopp du, er den som vil mer enn de andre. Spar både deg og arrangørene for usikkerheten og tvilen ved å utsette påmeldingen. Meld deg på i dag!

NESS NETTBUTIKK