Tiurleiken – Ness 2

8. august 2020 braker det løs igjen. Du vil vel ikke gå glipp av Sørlandets råeste enduro løp?!

Vi håper at arrangementet blir en like stor suksess som i fjor, med løp, oppvisning og en formidabel stemning på Flateland gård i Froland kommune. Gården ligger idyllisk til ved Fergestaden elv.

2019 ble vel den hardeste utgaven av Tiurleiken noen sinne, med ekstremt mye og dyp gjørme, søle og masse vann.

Foto: GHL


Årets løype fremstår i ny drakt. Traseen er noe omarbeidet, og kjøreretningen er snudd. I år er det Froland Motocrossklubb som står som arrangør.

Foto: GHL

Gå ikke glipp av all moroa på Flateland denne helgen!

Påmelding til løpet gjøres på mita.nmfsport.no Klikk her

Publikum vil gjennom hele dagen bli oppdatert på alt som skjer av vår speaker.

Program

  • 11.00 Barneløp
  • 12.00 Premieutdeling barn
  • 12.10 Førermøte hovedløp. Førermøte vil skje ved seierspallen ved østbredden av elva.
  • 13.00 Start hovedløp, alle klasser, rekrutt og ungdom siste linje
  • 14.00 Målgang ungdomsklasse
  • 15.30 Målgang øvrige klasser
  • 16.00 Respitt utgått
  • 16.30 Premieutdeling Hovedløp

Når det kommer til smittevern så gjelder det vanlige retningslinjer som forøvrig. Bensindepot er utvidet for mere plass. Det skal også holdes avstand på startslette så godt det lar seg gjøre. Det er kun utøverne som kan oppholde seg på startsletta og i bensindepot. Det er lov å motta briller og drikke i løypa så lenge ikke assistenter står i veien og utøveren ikke hindrer andre konkurrenter. Alle utøvere skal ha med eget utstyr. Det er ikke lov å låne ut personlig utstyr til andre. Skal det lånes bort verktøy, deler og div skal dette desinfiseres. Vi anbefaler alle å ta med antibac og å bruke dette ofte.

TilbakeblikkTiurleiken 2018

LES DETTE

For å kunne delta må man ha lisens. Har du ikke lisens, klikk her

Det gjøres oppmerksom på at påmelding kun er gyldig etter betaling. Det vil si at dersom påmelding ikke er betalt innen 3. august, blir det automatisk lagt til etteranmeldingsgebyr på 200 kr. Det er fullt mulig å melde seg på helt frem til kl 10 på løpsdagen, men da koster påmeldingen 700 kr. Ved avbud vil det frem til og med 3. august bli tilbakebetalt automatisk fra NMF, etter denne dato må tilbakebetaling avtales med arrangør.

Betaling skal gjøres via MITA, kort eller Vipps.

Det er ikke mulig å betale med eller ta ut kontanter i sekretariat.

Transponderutleie SKAL avtales med tidtaker Erik Sletholt. erik@asenduro.com Det er begrenset antall. Oppgjør gjøres direkte med han.

Foto: Lantz Photography

Depotet blir delt opp litt mer i år enn tidligere. Det er avhengig av om du er utøver eller driver annen virksomhet i tillegg (her blir man også anvist plass ved oppmøte). Hoveddepot blir på østsiden av elven og der blir det også bedrifter ol med stands og liknende. Det er på vestsiden av elven løpet foregår. Der er det publikumsområde, bensindepot og startslette.

Hvis du vil se hvordan løypene i Tiurleiken ser ut, kikk på en av videoene nedenfor.

Hovedløpet

C-løype

85cc-løype

Barneløype pro