Det store Marerittet – NESS 3

Er du klar for siste runde i årets NESS-serie? 17. oktober braker det løs!

Arrangørene gleder seg til å vise alle endurointeresserte
«DET 10-ENDE STORE MARERITTET» på Rudskogen!

Løpet arrangeres 17. oktober og kommer til å bli et helt fantastisk arrangement. Løpet varer i 3 timer og går i variert terreng. Dette er det avsluttende løpet i årets NESS-serie og er derfor siste mulighet for førerne til å sikre seg viktige poeng i kampen om de gjeve plasseringene!

Det blir løp for følgende klasser:

Bredde 14-29 år, Bredde 30-39 år, Bredde 40-49 år, Bredde 50 +, Damer, Elite, Junior Elite og Rekrutt C.

Det er innsjekk mellom 09.00 – 11.30. Førermøtet avholdes 11.50 og løpet starter kl. 13.00. Kjøretid er 3 timer for alle klasser unntatt Rekrutt C, de kjører 1,5 time. Det er 30 minutter respittid for alle klasser. Det blir premiering kl. 16.00.

Løpet avholdes på Rudskogen motorsenter …

Det blir eget løpsdepot på startsletta på mx banen.

Covid 19 – Det må tas forbehold i om pålegg og bestemmelser i forhold til Covid 19 situasjonen. Per nå er det maks 200 personer totalt på arrangementet som er grensa. Det vil komme ny info nærmere løpsdagen fra arrangør om hva som gjelder på løpsdagen.
På grunn av Covid 19 situasjonen vil det ikke bli avholdt oppvisningsarrangement i barneklassen. Det tillates kun førere i depot. Andre må oppholde seg i terrenget rundt løypa. Det tillates å levere drikke og briller rundt hele løypetraseen. Pass på å holde
avstand til andre. Overnatting vil bli på anvist sted på anlegget.