Partnere 2024

Våre partnere:

Ønsker din bedrift å nå flere kunder som er interessert i enduro? Bli en av våre partnere!

Vil du bli sett sammen med andre partnere i Norges største enduroserie 2023, der vi nå har god deltakelse i alle løp? Vi legger gjerne til rette for at din bedrift skal kunne være en del av disse store arrangementene. Dersom dere ønsker å delta på det enkelte løp er det også noe vi kan legge til rette for.

Nettsiden vår besøkes av en stor og bredt sammensatt gruppe følgere som  alle har enduro som felles interesse. Werideness.no og Facebooksiden  når i gjennomsnitt 1500 personer med hvert enkelt av våre innlegg på FB. Facebooksiden har per nå mer enn 1100 følgere. På Instagram har vi nå 450 følgere.

Nettsiden du er inne på nå er en ny og fremtidsrettet nettside for Norsk Enduro Superserie – NESS. I arbeidet med ny nettside setter vi av rikelig plass til promotering av markedets råeste forhandlere av alt som kan fange interessen hos en enduro-entusiast. Vi ønsker å tilby din bedrift plass på vår nettside og eventuelt på kampanjer som vi kjører gjennom sesongen.

NESS drives i dag av tre engasjerte enduro-entusiaster på Sørlandet, med mål om å skape engasjement og øke deltakelsen på løpene i serien. I 2021 hadde vi over 340 unike deltakere på løpene våre. Vårt mål er også at alle disse, pluss enda flere skal besøke nettsidene våre for å søke informasjon om hva, hvor, når og hvordan man blir med på NESS-løp.

Denne sesongen ønsker vi også å lage videoer som vi skal publisere på nettsiden hvor utøvere kan få tips og triks, informasjon om løpene, besøk hos forhandlere og intervjuer av både kjente og ukjente endurofjes.

Les mer om NESS.

For å få endene til å møtes i arbeidet om økt enduroglede, tror vi på nytten av et godt samarbeid med næringslivet som ser viktigheten i vårt arbeid.

Vil du bli en partner? Kontakt oss på post@werideness.no