Norsk enduro super serie

Norsk Enduro Super Serie (NESS) er Norges nye enduroserie for både profesjonelle og amatører. Denne serien er skapt for å hjelpe arrangører og utøvere til å samles om å skape enduroglede for folket.

NESS er en serie som kombinerer mange av Norges mest veletablerte og godt støttede enduro-arrangementer. Serien inkluderer Hard Enduro, Etappe Enduro, Cross-Country og Ekstrem, der alle utøverne står fritt til å konkurrere på deres foretrukne sykkel. Alle arrangementene vil beholde sin unike måte å arrangere på, og vil forbli 100% uavhengige, med et uniformt poengsystem som gjelder for alle løpene kan man kåre en vinner av serien ved sesongens slutt.

Ved å kombinere disse ulike konkurransedyktige enduroløpene, vil NESS utnytte det virkelige potensialet for enduro i Norge, hvor man kan samarbeide på flere punkter for å nå høyere deltakelse, bedre promotering og flere sponsorer.

Serien er resultat av mye grubling hos noen enduroentusiaster med lang løpserfaring i norsk enduro, som ønsket å få til mer enduroglede hos det norske folk.

Se informasjon om løpene her.

[wp_sitemap_page]