Enduroens helter inntar Rudskogen – Er du klar for NESS-festen?

Hjelmer på, stram wire og gjørme i ansiktet! Enduro-sesongen er i gang og NESS (Norsk Enduro Superserie) braker løs med et forrykende løp på Rudskogen allerede 11. mai. Er du klar for å teste dine ferdigheter i den krevende cross-country-løypa og kjenne adrenalinet pumpe i årene?

Foto: EkFoto 2023

NESS – enduro for alle

NESS er mer enn bare et løp, det er en endurofest for både erfarne førere og nybegynnere. Med fokus på bredde og rekruttering, tilbyr serien et lavterskelformat som passer for alle. Uansett om du er en hardbarket enduro-veteran eller bare vil prøve deg for første gang, er NESS stedet å gjøre det.

Rudskogen: En utfordring du ikke vil gå glipp av

Rudskogens mektige cross-country-løype er et perfekt sted å teste grensene dine. Med variert terreng, utfordrende hindringer og et spennende løypeopplegg, finner man noe for enhver smak.

Pakkeliste for enduroens helter

For å sikre en optimal enduro-opplevelse på Rudskogen, har vi satt sammen en praktisk pakkeliste:

  • Motorsykkel som er race ready: Sørg for at sykkelen din er klar for utfordringene som venter. Sjekk alt nøye og se til at alt fungerer som det skal.
  • Verktøy og reservedeler: Ta med deg alt du trenger for å fikse detaljene før løpet starter.
  • Dekk og slanger: Det kan være lurt å ha med ekstra dekk og slanger i tilfelle noe skulle skje. Det er fryktelig kjedelig å ikke kunne delta fordi dekket plutselig er flatt før start.
  • Verneutstyr: Hjelm, hansker, støvler og beskyttelsesutstyr er obligatorisk. Invester i god kvalitet for din egen sikkerhet.
  • Briller: Beskytt øynene dine mot støv, søle og grus.
  • Transponder: Husk å ha den fulladet før løpet.
  • Vann og snacks: Husk vannsekk! Det er viktig å holde deg hydrert og gi kroppen energi med litt mat underveis. 2,5 timer med fysisk krevende løype krever drivstoff.
  • Godt humør og positiv innstilling: Dette er tross alt en endurofest!

Bli med på endurofesten!

Er du klar for å bli en del av endurofamilien? Meld deg på NESS-løpet på Rudskogen 11. mai og bli med på en uforglemmelig opplevelse. For mer informasjon og påmelding les mer om Rudskogen Grand Prix her.

Vi sees på NESS1 Rudskogen Grand Prix 11. mai!

PS! En endurohelt er deg selv når du krysser målstreken med et bredt smil!

Liknende innlegg