Kongsberg Grand National

Det er 10-ende gangen NMK Kongsberg kan invitere til en fantastisk dag i skogen, for store og små – uansett nivå!

Kongsberg Grand National er tredje og siste runde i av årets breddecup, som vi har døpt om til NESS. For deg som deltaker så betyr det at du kan delta på flere av årets breddeløp, og være med i årets enduroserie. For de som ikke ønsker det – så blir alt som før 😉

Hold av dato – mer informasjon kommer!
Velkommen til Norges største enduroløp!

Lyst til å mimre litt, så ta en tur innom:
https://livredd.info/index.php?/category/238

Fjorårets program: https://www.dropbox.com/s/biyn5x1m0i80fne/Program%202018.pdf?dl=0

Påmelding i MITA

KGN 2018

Løpet har blitt en tradisjon som både deltagere og tilskuere kommer tilbake til år etter år. Vi vet at mange deltagere ser fram til dette løpet. Det går i et enklere og raskere terreng enn mange andre norske enduroløp.

Påmelding til løpet gjøres på mita.nmfsport.no Klikk her

Kongsberg Grand National er et åpent løp med fokus på breddeidrett og rekruttering. Vi har klasser som er aldersdelte, slik at 40-åringer skal slippe å konkurrere med 20-åringer. Vi har også barneklasser. En nyhet av året er at deltagelse i barneklassene er gratis.

I tillegg til alle breddeklassene har vi eliteklassene «Elite» og «Junior Elite». Deltagerne i disse klassene er de beste endurokjørerne i Norge. Det er nok i en av disse klassene vi finner totalvinneren. Det kan gjerne skje at bestemann i løpet er en juniorkjører.

Løypa er ca 7.5 km lang. Kart finner du nedenfor.
Løypa går hovedsakelig på Forsvarets løypenett, med noen avstikkere i skogen. Vi har også ei bru over ei myr, her pleier det å være fin underholdning for publikum. Det er selvsagt fritt fram over alt i skogen.
Publikum kan gjerne gå langs (rett utenfor) traseen, så sant de ikke er i veien for førerne. Men se dere godt for, motorsyklene kommer raskt og søla spruter. Typisk rundetid er 15-20 minutter.

Kart KGN
Kart KGN 2018