NESS 3 – 105-ÅRSLØPET 2021

NESS 3 er 105-års løpet hos NMK Aurskog-Høland den 11. september.

Dette løpet vil bli kjørt i etappeformat. Foreløpig er det informert om at det er en etappe i skog, og en etappe på jorde/åker. Dette formatet er kjent fra Enduro GP og kjøres også her hjemme under NM. Formatet minner om rally med bil hvor man har fartsetapper og transportetapper mellom prøvene. Alt kjøres på lukket område og krever ikke registrert sykkel, kun vanlig lisens.

Løypene er lettkjørte og arrangør lover tilstrekkelig med tid for hver runde slik at vi alle skal få mulighet til å rekke tidskontroll.

Her finner dere video av løypa: 105 Årsløpet NMKAH 11.9.21 | GoPro

Påmelding via EQ-Timing fra 27. august kl 00:00: https://signup.eqtiming.com/?Event=nmkah

Etappe på jorde.

Kart over trasé hvor det skal kjøres etappe på jorde. Kanskje man bør ta en tur på Felleskjøpet å kjøpe dekk? Dette blir stas, er DU klar?

Lengde på trasè, antall etapper per klasse og totaltid offentliggjøres senest 24 timer før start i eget løps PM. Det kjøres enkeltstart og prinsippet for å vike for raskere førere er gjeldende. Vårt mål for dagen er å legge til rette for lave skuldre, høy sosial faktor og motorsportsglede, løpet passer svært godt for hele spekteret fra de helt ferske til de svært erfarne.

https://goo.gl/maps/FiYQbgEu7vhSQqCi7

Løpet kjøres på lukket område og det tillates benyttet uregistrerte motorsykler.

Det vil ikke være påbudt med lys og hastighetsmåler. Vanlige MX/Enduro dekk. FIM dekk ikke nødvendig. Piggdekk forbudt. Støygrense 112 dBA.

Gyldig lisens og medlemsbevis i klubb må forevises ved innsjekk.

Kjøretøybevis må fremvises ved teknisk kontroll for førere over 13 år. 

Teknisk gjennomføres ved stikkprøver.

Det vil ikke være tillatt med “Tear off” briller, dette på grunn av miljøhensyn.

Tidtaking: EQ timing og RF – Radio Frequenz chip som gis ut ved innsjekk

(samme tidtakingsystem som Birken og 2000 andre årlige arrangementer.

Egen transponder er derfor ikke nødvendig. 

Tidtaker: EQ timing

Speaker: Lars Jørgen Skaret

Premiering: Alle klasser fra 1-6pl. Alle barn i oppvisningsklasser mottar premie

Løps PM: Nærmere opplysninger om traséer, premieutdeling, depot, samt rammer for kåring av vinner vil komme i et eget løps PM, som publiseres på www.nmkah.no, løpets facebook side og under stevneopplysninger på denne siden PM-et oppdateres fortløpende!

Strøm kan kjøpes ved påmelding til kr. 150,- pr. døgn.

Startnummer må registreres i påmeldingsskjema og skal være i henholdt til ditt startummer i NMF. Har du ikke startnummer MÅ du registrere det på reg.nmfsport.no for å unngå at du melder deg på med et nummer som allerede er i bruk! Påmelding kan ikke fullføres før ditt startnummeret er angitt.

Medisinske koder:

P3 – Lege

A3 – Aurskog-Høland Røde kors, hjelpekorps og ambulanse godkjent for utrykning på off. vei.

U2 & U5 – Båre, 1.hjelpsutstyr, kommunikasjon, telefon (på flere steder om nødvendig) og varslet AMK sentral & Utstyr for intern transport av skadde og helsepersonel (se §4.4.6)

Vi gjør oss klare for en fantastisk hyggelig helg hos NMK Aurskog-Høland.