107-årsløpet 23. september

Nå nærmer det seg tredje runde i årets NESS-serie! 
23. september vil alle konkurrentene dine være på Eksismoa i Aurskog-Høland!

2023-sesongen er godt i gang! De fleste minnes fortsatt gode opplevelser på Tiurleiken for en liten måned siden. Nå nærmer det seg neste løp, og for de fleste er forberedelsene godt i gang! Nå kommer et spennende nytt etappeløp i Aurskog-Hølands flotte terreng.

107-årsløpet

I årets løp vil alle få oppleve en ny og spennede utgave av etappeløpet som mange kjenner fra tidligere år. Jorde-etappen er erstattet med en mer publikumsvennlig etappe som går i nærheten av crossbanen på Eksismoa. Dette gir nye og spenstige utfordringer for alle enduroførerne. Løpet byr på bred tilgang på alle de elementer som utgjør et godt enduroløp. Her får du crossbane, fjell, skogsstier, grusveier og skogbunn. I tillegg har arrangørene også laget noe bruer for å få det hele til å henge sammen. Vi er sikre på at alle kommer til å digge de nye sporene som er lagt!

107-årsløpet 2023
107-årsløpet 2023

Meld deg på i dag! 

Løpet arrangeres altså 23. september og vi er sikre på at mange nå får en ny favoritt i NESS-serien! 107-årsløpet er altså tredje løpet i årets NESS-serie og er derfor nest siste mulighet for alle førerne til å sikre seg viktige poeng i kampen om de gjeve plasseringene! Nå må du benytte sjansen til å sikre deg poeng!
Lurer du å hvordan du ligger an sammenlagt? Se oversikten her!

Konkurrentene dine har kanskje allerede meldt seg på? Her kan du melde deg på! 

Dugnad 107
Dugnad 107

Dugnadsgjengen i NMK Aurskog-Høland står på! 

Vi ser at det er gjort en formidabel innsats for å sikre en nydelig dag 23. september. Nye spor og mye endringer av eksisterende løyper vil garantert falle i smak! Endurogleden får nok en gang boltre seg på godt underlag i 107-årsløpet lørdag 23. september. På werideness.no kan du se kart over etappene og film fra alle løypene som vil være i bruk denne dagen. Vi gleder oss! Håper vi sees! 

Enduroglede til folket!

Selv om det kan være morsomt å vinne over vennene dine, er det viktig å huske på at enduroløp og NESS-serien handler om mye mer enn bare å vinne. Det handler om å utfordre deg selv, teste dine ferdigheter og dele din lidenskap for sporten med andre enduroentusiaster.

Meld deg på i dag! 

Liknende innlegg