Sol og god stemning på helgens NESS-løp!

Denne helgen avholdt NMK Aurskog-Høland sitt tradisjonelle enduroløp på Eksismoen, Bjørkelangen. 107 års-løpet var 3. runden i NESS-serien og ble kjørt i forenklet etappe format. Været har som alle vet vært en utfordring i det siste, og klubben har jobbet aktivt for å stå i mot. Og når dagen endelig er der og depotet fylles opp med glade enduroutøvere, stråler sola som aldri før over Moa.

Arrangør kan telle 146 utøvere i alle aldre på startlisten og er takknemlige for at utøvere tar turen langveisfra for å komme og leke sammen i skogen.

Neste løp ut, og finale i årets Norsk Enduro Superserie er om knappe to uker hos NMK Kongsberg.

7. oktober går startskuddet på Heistadmoen militærleir, og de siste viktige poengene skal sikres for kampen om plasseringene i serien sammenlagt.

Kongsberg Grand National hadde sin start tilbake i 2008 og siden den gang har løpet vokst år etter år og samler over 250 utøvere til start.

Dugnads gjengen har allerede jobbet i ukesvis for å gjøre klart for løp, og gleder seg til å ta i mot alle som liker enduro, som utøver eller publikum.