NY! RUDSKOGEN GRAND PRIX 15. mai -OPPDATERING

Nå nærmer det seg sesongstart på NESS-serien og vårens store eventyr – Rudskogen Grand Prix! Har du ikke meldt deg på enduro-løpet enda? Gjør det enkelt her! Arrangørene planlegger fortsatt med en fantastisk motorsporthelg og oppfordrer alle til å delta både på lørdagens MX-løp og søndagens Enduro-løp.

Plassen vil være spekket med tilbud fra lokale MC forretninger, livemusikk, grill, gode tilskuermuligheter og forhåpentligvis go-cart kjøring! Altså er det duket for en HEL HELG med motorgøy og sosialt!

Borg MCK vektlegger i år at løpet skal være breddevennlig og at det skal bli en fin start på en spennende sesong! Dette blir en unik mulighet til å få en perfekt start på sesongen ved å kunne sanke viktige poeng i konkurransen om sammenlagtseieren!

Endret starttidspunkt

Rekrutt og breddeklassen for damer får en hvit-trasé mens hovedløpet får en noe mer variert utgave bestående av blant annet en ny, morsom trasé på fjell og skogbunn. Her skal alle komme greit i gang og ha gode forutsetninger for gjennomføring og kjøreglede! Alle sorte elementer er fjernet og løpet er på 2 t. Start for hovedløpet vil være kl. 14.00

Ta med deg venner og bekjente på tidenes sesongstart på Rudskogen GP!

Les mer om NESS 1 – Rudskogen GP

Rudskogen Grand Prix 2022 Plakat
Rudskogen Grand Prix 2022 Plakat

Liknende innlegg